Auteur Topic: Klimbomen / speelplaatsen  (gelezen 176508 keer)

Pumi

  • Gast
Re:Klimbomen / speelplaatsen
« Reactie #705 Gepost op: oktober 06, 2013, 11:21:28 am »
bedankt allemaal, moet eerlijk toegeven dat het idee van het wijnrekje van dit forum kwam. Iemand had hem als basis voor een klimboom gebruikt, door er takken in te steken en vast te maken  :vlag:

Deze stond hier al jaren werkeloos op zolder, dus ben gewoon begonnen met hem eerst uit elkaar te halen en toen gekeken wat er allemaal los zat en eerst eens alles gesloopt. Toen weer begonnen met wat in elkaar te zetten, gaatjes boren, haakjes/ oogjes erin. Kijken of het trappetje lang genoeg was, schommel paste ook precies. Tussen balkje vervangen door een oude zitstok. Nu nog wachten op het touw en de nieuwe speeltjes en dan nog wat aanpassen.

Vind het ook erg leuk werk om te doen. Heb afgelopen week ook een schommel gemaakt van stukje pruimen hout, gaatjes erin, ijzerdraadje erdoor. En een klimatribuut met 2 lange zitstokken eraan en kleine houtjes er tussen voor de sier en voor de sloop :lol IdeeŽn lekker gepikt van Zooplus  :idea2:

Zal kijken of ik daar ook een paar goede foto's van kan maken.

Pumi

  • Gast
Re:Klimbomen / speelplaatsen
« Reactie #706 Gepost op: oktober 06, 2013, 12:47:39 pm »
links het lange houten speeltje en de houten schommel eergisteren gemaakt. En zoals jullie kunnen zien, ze vinden ze erg lekker :lol